Thursday, March 20, 2008

Download nu - Gratis

De prijzenwinnende browser van Mozilla is nu sneller, nog veiliger en volledig aanpasbaar aan uw online leven.Mozilla Messaging begint zijn activiteiten
19-02-2008
Nieuwe open source organisatie geeft de aftrap voor de ontwikkeling van Thunderbird 3
MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIË en LONDEN. - 19 februari 2008 - Mozilla Messaging, het nieuwe dochterbedrijf van de non-profit Mozilla Foundation, kondigt vandaag hun start aan.

De initiële focus voor Mozilla Messaging is de ontwikkeling van Thunderbird 3, waar verschillende verbeteringen in zullen aangebracht zijn, namelijk een geïntegreerde kalender, betere zoekmogelijkheden en verfijningen in de algemene gebruikerservaring. Thunderbird is een gratis, open source e-mailprogramma dat gebruikt wordt door miljoenen mensen wereldwijd en gebouwd werd op hetzelfde ontwikkelingsmodel als de prijzenwinnende Mozilla Firefox webbrowser.

Mozilla Messaging heeft een klein ontwikkelingsteam gerekruteerd dat, samen met de gemeenschap van vrijwilligers rond de wereld, aan de verdere ontwikkeling zal helpen.

We zijn verheugd om de focus van de open source gemeenschap in Thunderbird te vernieuwen, zei David Ascher, CEO, Mozilla Messaging. Iedereen van ons team is gericht op het bouwen van een prachtig e-mailproduct dat de mensen graag zullen gebruiken en dat de voorkeurssoftware zal worden in een kritische gebied van internetsoftware.

Mozilla Messaging is een dochterbedrijf van de Mozilla Foundation. De raad van bestuur bestaat uit David Ascher, CEO, Mozilla Messaging; Christopher Beard, VP en algemeen manager, Mozilla Labs; en Marten Mickos, CEO van open bron databaseverkoper MySQL AB.

Thunderbird e-mail is een vitaal onderdeel van het Mozilla-project die vrijheid geeft aan miljoenen internetgebruikers over de ganse wereld, zei Marten Mickos, CEO van MySQL AB. Door bij de raad van bestuur van Mozilla Messaging te zetelen, hoop ik de wereld te kunnen helpen om beter te communiceren.

Voor meer informatie kan je de FAQ en de volgende blogartikel van David Ascher lezen:

FAQ: http://www.mozilla.com/en-US/press/mozilla-2008-02-19-faq.html
David Ascher's artikel: http://ascher.ca/blog/2008/02/19/mozilla-messaging/

No comments: